Samen op zoek naar een oplossing

Mediation, één van de bekendste vormen van conflictbemiddeling, is erop gericht om partijen in een conflictsituatie te helpen (weer) met elkaar in gesprek te gaan en uiteindelijk gezamenlijk tot een oplossing van hun problemen te komen. Wereldwijd wordt mediation meer en meer toegepast als vorm van ADR (Alternative Dispute Resolution) die vooral succesvol is omdat er oplossingen worden gevonden door de partijen zelf, waarin zij hun eigen en andermans belangen herkennen en daardoor gemotiveerder zijn gemaakte afspraken na te komen. Bovendien kunnen op deze manier kostbare en tijdrovende juridische processen worden vermeden.

Dus…

  • Heb je slapeloze nachten door de stress van die ruzie met de baas?
  • Of juist door dat conflict met een van je medewerkers?
  • Of die lastige leverancier die zijn afspraken maar niet nakomt, terwijl je hem toch ook weer nodig hebt?
  • En zie je eigenlijk geen andere oplossing dan toch maar de advocaat en rechter in te schakelen, terwijl je ook weer opziet tegen de hoge kosten en het moddergooien?

Kies dan voor mediation en laat je professioneel begeleiden in het zoeken naar mogelijkheden om weer “normaal” met elkaar in gesprek te komen en samen een goede oplossing te vinden, zonder dat het onnodig veel tijd en geld kost en zodat je snel weer door kunt met alle andere zaken die ook belangrijk voor je zijn.

Op de volgende pagina’s is meer te lezen over de diverse aspecten van mediation.
Meer weten of andere vragen? Bel 06 20122976 of mail naar info@rovar.nl.

Logo RovaR MenM - Nwe Kleuren PMS 375 grn en PMS 655 blw

LogoNMv