Ronald van Arragon
Manager, consultant en mediator bij Rovar Management en Mediation.

RvA2011

Net als iedereen kom ook ik regelmatig conflictsituaties tegen.
Keer op keer zie je hoeveel energie het mensen kost, hoeveel boosheid en frustratie het oplevert en hoe vaak een conflict uiteindelijk uitdraait op een ware veldslag die alleen maar verliezers kent. Zelfs als er uiteindelijk, vaak via dure advocaten en kostbare rechtszaken, een ‘winnaar’ wordt aangewezen, blijven er uiteindelijk alleen maar verliezers over… en is de onderlinge relatie voorgoed beschadigd.

Dankzij vele ervaringen in de praktijk èn de professionele opleiding tot mediator die ik heb gevolgd, weet ik inmiddels dat het ook anders kan.
Een conflict kan ook worden beslecht op een manier die uiteindelijk leidt tot een win-win situatie: een oplossing die voor alle betrokkenen acceptabel is, die rekening houdt met ieders belangen en waarbij de relatie tot normaal niveau is hersteld. Je gaat misschien niet verder als de beste vrienden, maar kunt in ieder geval wel weer normaal door één deur. Hoe mooi is dat?

Dat deze aanpak effectief werkt in de relationele sfeer bij familieconflicten, echtscheidingen en burenruzies is inmiddels wel bekend.
Ik ben er echter van overtuigd dat mediation ook in de zakelijke sfeer, bij conflicten tussen zakenpartners onderling en bij conflicten op de werkvloer nog veel vaker een toegevoegde waarde kan bieden dan momenteel gebeurt.

Mijn missie
Door effectieve inzet van mediation ervoor zorgen dat conflictpartijen, zonder juridische strijd, samen tot duurzame oplossingen komen waar zij tevreden mee zijn.

Bel of mail voor een nadere vrijblijvende kennismaking of meer informatie
t: 06-20122976
e: info@rovar.nl
Zie voor verdere gegevens de contactpagina.


Dankzij de samenwerking met onderstaande mediators
borgen wij kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening.
We vervangen elkaar wanneer dit onverhoopt nodig mocht zijn, bieden een ruime geografische dekking, helpen en adviseren elkaar in complexe situaties en vullen elkaar aan dankzij een diversiteit in achtergrond en ervaring.
We houden regelmatig intervisiebijeenkomsten om van elkaar te blijven leren en elkaar scherp te houden.

De overige mediators binnen ons team zijn:

 

Jeroen van Spankeren

JeroenVanSpankeren

Mijn missie:
Communicatie herstellen en ruimte creëren voor een oplossing

t: 06 82382399
e: jeroen@jvsmediators.nl
i: www.jvsmediators.nl

 

Irene Zijp

IreneZijp

LinkedInLogo-2C-128px-TM 
t: 06 26397892
m: irene@peritam.com
i: www.peritam.com
Omgeving: Den Boch

 

Inge Noordik

IngeNoordik

Specialisatie arbeidsrecht

t: 06 53187464
e: inge.noordik@xmsnet.nl

 

Sander Verstraten