Samen werken aan mooie resultaten

Samen werken aan mooie resultaten; of het nu gaat om tijdelijke projecten, het bouwen van teams of veranderen van hele afdelingen en ondernemingen.
Managers, teams en individuele mensen aansturen en coachen om hun kennis, kunde en kracht optimaal te benutten om hun doelen te realiseren, is geweldig werk! Het genereert naast mooie projectresultaten ook veel voldoening en energie.

En zit het een keer tegen, staan relaties onder druk, is er een conflict dat zonder hulp dreigt te ontsporen? Of is er een conflict dat eigenlijk al ontspoord is? Dan is aandacht voor de betrokkenen, hun persoonlijke belangen en de onderlinge relatie dé basis, om aan een duurzame oplossing te gaan werken. Mediation helpt ruziënde partijen om op een effectieve en efficiënte manier hun conflict de wereld uit te helpen en hun relatie te herstellen, zodat je weer samen verder kunt op een manier die voor beide partijen goed voelt. Een resultaat dat je uiteindelijk weer samen realiseert; als mensen onder elkaar, geholpen door de mediator.

Daarom is management en mediation zo’n sterke combinatie: samen werken aan mooie resultaten…

Logo Rovar
LogoNMv